Hemsidan är lanserad

Nu har vi äntligen lanserat hemsidan efter begäran om en officiell hemsida för Brunneby Trädgårdssmarknad, som anordnas för första gången 14 Maj 2011 i samarbete med Brunneby Musteri. Mer information om utställare och bilder kommer inom kort. Information om plantskolan följer så småningom.

Arbetet med översättning av temat är på gång och det tillkommer mer struktur för att smidigt kunna navigera på sidan. Vi skriver så klart om nya uppdateringar så fort vi publicerat mer information om plantskolan, trädgårdsmässan eller utställare på trädgårdsmässan.

Uppdatering 2013-02-24: Brunneby Musteri har sedan ett tag en egen officiell hemsida för trädgårdsmässan som sidorna, som upplagorna för år 2012 och 2013. Därför har vi plockat ner information om utställare på mässan från perenn.se. Vi hänvisar istället till Musteriet för frågor och tackar för ett givande samarbete!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *