Plantskolan får skepnad på nätet

I väntan på mer information om utställare på Brunneby Trädgårdsmarknad har vi äntligen haft lite tid att börja uppdatera information om plantskolan. Vi har nyligen lagt upp en sida om förädlade riddarsporrar och om man har tålamod så dyker det upp en introduktion till naturarterna av riddarsporre också.

Vi har lovat att tillgängliggöra tidigare publicerade trädgårdsrelaterade artiklar vi har tillgång till. Inom kort kommer två artiklar om riddarsporrar och en artikel om klockor under en ny avdelning på sidan. Vi skall höra efter bland våra utställare om det finns mer material som vi kan bjuda på inför mässan 14 maj. Vi hoppas starkt på något utöver det utlovade och att det kan hjälpa inspiration för trädgårdsplanering att flöda i väntan på varmare väder och trädgårdsmässan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *