Hemsidan under arbete

I helgen har vi arbetat med att strukturera om hemsidan och placera om sidorna på ett vis som vi hoppas är ett mer pedagogiskt när du söker information om perenner här. Dessutom har vi tagit bort en hel del gammal information om Brunneby trädgårdsmässa och framförallt om utställare under de tidigare upplagorna av trädgårdsmässan. Nu hittar du istället information om trädgårdsmässan på hemsidan hos Brunneby musteri.

Den kanske mest intressanta detaljen med det nya utseendet på perenn.se är att den nu har en så kallat responsiv design. Det betyder att den skall passa lika bra i din mobiltelefon eller surfplatta som på din datorskärm. Vi hoppas att någon kan ha nytta av detta, då mobiltelefoner börjar bli ett allt vanligare sätt att söka information på Webben.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *